Energetische huisreiniging thuis

energetisch-huisreiniging-thuisZaterdag 5 november 2016
DJ is vanaf zondag 30 oktober helemaal van slag. Eerst dachten we dat dit te maken had met het tijdsverschil i.v.m. de wintertijd.
DJ is een hond die een klok heeft ingeslikt, dus bij het minste geringste verschil in tijd raakt hij van slag.
Hij waarschuwt Bouke als het theetijd is ’s avonds, wanneer hij zijn brood moet maken en wanneer het tijd is om uit te gaan. Heel lastig, dat wel. Maar ja, ooit weleens geprobeerd te veranderen, maar dat werkte niet.

Van de week werd het erger met DJ. Overdag wilde hij alleen nog maar op bed liggen, dat voelt veilig denk ik. Hij wilde als het schemer werd niet meer op de banken liggen; hij wilde niet meer bij Bouke op schoot en ook niet bij mij. Hij zat alleen maar onder het bureau of onder de eettafel. En als hij wel op de bank zat, ging hij op de rugleuning liggen en staarde naar 1 punt of keek schichtig om zich heen. Zijn oren bewogen dan ook alle kanten uit en hij bibbert alsof hij het heel koud heeft.

Overigens heeft Sophietje nergens last van.

Vanwege het vreemde gedrag van DJ, vond ik het tijd worden om er iets aan te doen. Ik heb een bevriende dierentolk gevraagd of zij iets kon zien op de eerdere gemaakte foto’s van DJ. Zij vertelde dat zij afgelopen week van anderen ook al de vraag had gekregen omtrent het gedrag van een huisdier, die zich plotseling angstig gedroeg. Speelt er soms energetisch gezien iets in het universum momenteel?
Nu wil het zo dat DJ wel paranoia, angstig lijkt en ziet overal dingen die zelfs ik niet zie. Nu voel ik wel wat, maar wie of wat is het?

Een bevriende hondentrimster die tevens aan reiki doet, had aangeboden om een afstandsreiki aan DJ te geven. Hoewel ikzelf magnetiseer, heb ik niets met reiki. En toch is het bijna hetzelfde. 😉
Ik vond het hartstikke mooi dat ze dit wilde doen, en vanmorgen kreeg ik een berichtje dat ze reiki aan DJ had gegeven.
Ik moet zeggen, hij ligt de hele morgen en begin van de middag op de bank, op zijn eigen plekkie.

Vandaag heb ik de tijd genomen om mijn huis energetisch te reinigen waar nodig. Boven is het wat mij betreft niet nodig, want anders komt DJ niet op de slaapkamer om op bed te gaan liggen.

Ik ben op de tweezits bank gaan zitten, kladblok op schoot en ogen dicht.
Al snel kwam het volgende op papier:
Dieren, veilige haven, zijn de weg kwijt, verdriet.

Daarna voelde ik dat er een vrouw in de kamer aanwezig was, zij is klein van stuk.
Ik kreeg het volgende te horen:
De weg kwijt, alles weg, en die man komt van dichterbij dan jullie denken, hij is daarna verdwenen.
Verder voel ik tranen komen maar die zijn niet echt……krokodillentranen.

Dit kan maar 1 persoon zijn: Boukes moeder.
Boukes moeder was een grapjas, kon gek doen en giechelen, vooral toen zij in het verzorgingstehuis verbleef vanwege dementie. Boukes vader was toen al overleden. Krokodillentranen waren haar niet vreemd, dus dit past allemaal precies! energetisch-huisreiniging-thuis2

Of ze hier nu is omdat ze nog steeds de weg kwijt is, of omdat ze grappig wilt zijn, daar ben ik niet achter gekomen. Mocht het grappig bedoeld zijn, dan is dit het uiteraard niet 😉 En dat is typisch iets van haar, want ze had grapjes! Het kind in haar, zullen we maar zeggen!
Het lijkt mij dat ze nog aan het zoeken is waar haar spulletjes zijn gebleven die zij achter heeft moeten laten toen zij is verhuist naar het verzorgingstehuis. Over de man zal ik verder niets zeggen, dat is privé.

De dieren die als eerste langs kwamen, daar heb ik mij verder niet op geconcentreerd. Naar mijn mening zijn die niet zoekende, maar willen wel een veilige haven. En die hebben ze hier gevonden. Overigens had de vorige bewoner van dit huis heel veel dieren, dus het is niet zo verwonderlijk dat die zich dan eens laten zien/voelen/ruiken etc. Zelf heb ik natuurlijk al veel huisdieren verloren; hun as zit in urnen en staan in de huiskamer.
De dieren zijn niet de belangrijkste in deze zaak.

Nadat ik er dus achterkwam dat we visite hadden, heb ik de woonkamer energetisch gereinigd. Ook de aura van DJ en Sophietje heb ik gereinigd, evenals mijn eigen aura. Zoals jullie op het filmpje kunnen zien, ondergaan zowel DJ als Sophietje deze reiniging heel rustig.

Filmpjes zijn hier te zien:


Inmiddels ligt DJ weer onder het bureau in het mandje wat ik voor hem gekocht heb. Ik hoop dat deze energetische reiniging voldoende is geweest zodat de rust bij DJ weer terugkeert. En anders moet ik schoonmoeder nog maar eens goed toespreken dat het nu wel genoeg is geweest. 😉

Wel heb ik besloten om een algehele check-up van DJ te laten doen, je weet immers maar nooit.

(©) Angela van der Ploeg
5 november 2016