Ervaringen op de mini beurs

ervaring-mini-beursOp 21 september 2016 stond ik op de inmiddels beroemde Mini-Beurs in Gebouw Stad en Lande, Kemphaanstraat 1 – 1358 AD Almere.

Op de Mini Beurs hoef je niet “rond-te-lopen” om te kiezen bij wie je wilt. Je hebt een vaste afspraak en je weet zeker dat je aan de beurt komt. Je weet echter niet van te voren bij wie je bent ingedeeld. Wij delen je in op “gevoel”. Elke spirituele werker krijgt 4 mensen toebedeeld.

Mensen die bij mij worden ingedeeld, konden het volgende verwachten.
Eerst beginnen we met het trekken van een kaart uit het deck Healing-kaarten; de tekst op de kaart neem je in gedachten mee als je van mij healing ontvangt. Aan het einde van deze prachtige healing krijg je een korte maar stevige rug massage. Onder het geven van de healing krijg ik vaak boodschappen en/of tips door die ik na de behandeling aan je doorgeef. Ook kan het zijn dat ik “dingen” moet doen (zoals aan mijn mond of oor zitten) of dat ik heen en weer geslingerd word op mijn kruk waar ik op zit. Soms maak ik rondjes of ga van links naar rechts. Dit alles wordt met mij gedaan, ik heb daar geen enkele invloed op.
In de laatste minuten hebben we nog even kort de tijd om met elkaar in gesprek te gaan over het hele gebeuren.

Hieronder 2 van de 4 ervaringen op de mini beurs (namen zijn gefingeerd):

Er hing mooie energie en de boodschappen die ik door mocht geven waren weer geweldig mooi. Zo was er een oudere meneer Peter die onder mijn healing nogal flink begon te zuchten. Ik had dit nog niet eerder meegemaakt en heb voor de zekerheid gevraagd of alles wel oké was. Gelukkig was dit wel het geval.

Ik kreeg voornamelijk de woorden “halsstarrigheid” door; tevens moest ik onder het geven van de healing aan mijn oor zitten en verder voelde ik pijn op de borststreek, pijn in de maag welke doortrok naar de lies. Het was een en al stress wat ik voelde en ik ging van hot naar her.

In onze gesprek na de healing gaf ik Peter aan dat het tijd wordt dat hij gaat luisteren naar zijn eigen lichaam maar ook naar de goed bedoelde adviezen van anderen. Hij geeft daar namelijk geen gehoor aan (vandaar dat ik aan mijn oor moest zitten!). De halsstarrigheid die hij heeft zal hij echt los moeten laten, want de stress die hij opbouwt in zijn lichaam is niet gezond. Verder vertelde ik hem dat hij rust moest zoeken. Juist doordat hij altijd maar door racet (ik ging op mijn kruk van links naar rechts), krijgt hij nooit de rust die hij juist zo hard nodig heeft.

Het mooie van dit alles is bovenstaande werd bevestigd door Peter. De healing-kaart die van te voren was getrokken gaf dit zelfs aan, dat hij rust moest krijgen. Zelf vertelde Peter dat hij in het begin heel erg moest zuchten, dat hij heel veel van zich af voelde vallen. Mede oorzaak was de reading die hij daarvoor had gekregen van een andere spirituele werker waar hij bij ingedeeld was. Ook vertelde Peter dat hij onder het krijgen van mijn healing, zijn overleden broer had gezien in een wielerwedstrijd met een finishvlag in de handen (racen!!). Deze liet hij wapperen en gaf daarmee aan dat de eindstreep nu wel was gehaald en dat Peter rustig aan moest doen. Het was klaar nu, gun je de rust die je zo hard nodig hebt! Het is nu tijd voor Peter!!
Als laatste zei Peter dat zijn nekpijn die hij al tijden had, als sneeuw voor de zon was verdwenen. Hoe mooi is dat!

Mijn laatste klant was Diana. Nadat zij een healing kaart had getrokken en daar al gelijk ervaring-mini-beurs2bij moest lachen, ging zij op de  massagestoel zitten. En eigenlijk gelijk nadat ik mijn hand tussen haar schouderbladen had gelegd, kwamen keihard de woorden: “Diana, wordt wakker!!” door. Ik schrok er zelfs van! Constant “Wordt wakker!!” horen met daarbij “Laat je zien!” en “Kom uit je comfortzone!”
Mijn hand had de neiging om haar te knijpen, zo van…..Wordt wakker!
“Laat anderen maar kletsen, laat dat los. Ga ervoor!” hoorde ik zeggen.
De keelchakra ging open, ik rechte mijn rug en ik stond daar als een sterke vrouw die de wereld ging laten zien wat ze in haar mars had.
Ook moest ik constant aan mijn vingers zitten; vooral de vingertoppen moest ik met mijn duim bevoelen. “Je hebt het in je vingers!” hoorde ik duidelijk zeggen. Het was zo apart!!

Na de healing en korte massage gaf ik de boodschappen aan haar door. Ze keek mij verwonderd aan. De kaart ging hier al over maar wat nog mooier was, ze was vorige week gestart met een eigen praktijk. Ze had ook foldertjes bij een drukker laten maken en ze haalde een foldertje uit haar tas. Wat had ze als afbeelding? Juist! Twee handen met gekleurde vingers, als een schilderij geschilderd.
Ze bevestigde wat ik had doorgekregen; dat stukje over wat anderen er van zeiden of vonden, dat zat nog wel diep maar ze kon er nu al veel beter mee omgaan. Maar verder ja, altijd een grijs muisje geweest, diepe dalen gekend, en nu werd het tijd om wakker te worden!

Echt, dit is gewoon zo WOW! Daarom hou ik zo van mijn werk. Daarom ben ik zo blij met mijn helpers aan Gene Zijde die mij nooit in de steek laten. Het was een prachtige avond met 4 prachtige healings en boodschappen.

(©) Angela van der Ploeg
22 september 2016