Herfst

herfstHet is herfst ook al zien we dat niet alle dagen aan het weer. Aankomend weekend bijvoorbeeld wordt het weer 20 graden en meer. En dat pikken we toch maar even mooi mee!

Toch wanneer de bladeren vallen, worden mensen vaak wat somberder of zelfs depressief. Mensen gaan piekeren en worden druk in hun hoofd met allerlei zaken die hun bezighoudt.

In de herfst laten de bomen hun bladeren vallen; het zou mooi zijn als mensen dit ook konden doen. Laat het maar vallen, alles wat je bezighoudt, alles wat je somber maakt, alles wat er in dit jaar is gebeurd en wat je nog niet hebt verwekt.
Laat het maar vallen, laat het maar los.

Ikzelf zie de boom als iets sterks, die er na elk seizoen altijd weer bovenop komt. Na de herfst wanneer hij al zijn bladeren heeft mogen laten vallen en dus al zijn ellende van het verleden van zich af heeft mogen gooien, kan de boom zichzelf oppeppen om te mogen groeien. De boom komt er sterker en mooier uit!
Dat kan jij ook!!

Mocht je hierbij hulp nodig hebben d.m.v. een reading of luisterend oor, dan ben je bij Praktijk Havayah aan het goede adres.

Met een warme groet,
Angela van der Ploeg

(©) Angela van der Ploeg
20 juli 2015

Reacties zijn gesloten.