Het witte licht…

het-witte-lichtVannacht werd ik wakker, plotseling zonder enige reden; ik was niet raar aan het dromen; wel weet ik dat mijn hoofd vol zat met gedachtes. Ik weet vaak als ik slaap wat ik dan denk, net zoals lucide dromen, die zijn mij dus niet onbekend.
Naast mij lag mijn lief te slapen en ons Sophietje hoorde ik snurken in haar bench. Ik kwam iets wat overeind om op de wekker te kijken hoe laat het was. De tijd stond op 4.44 uur.

Ik ben niet van de cijfers maar dat het iets zou moeten betekenen, was duidelijk.

Het was nog donker buiten en ik ging bijna rechtop zitten. Mijn aandacht werd namelijk naar de slaapkamerdeur getrokken en plotseling zag ik een lange strook wit licht. Het licht deed zijn best om te voorschijn te komen. Dit kon ik zien omdat er energie rondom het licht aanwezig was. Deze energie deed zijn best om het witte licht te laten schijnen.

Ik bleef er naar kijken, het was zo apart! Het witte licht verdween heel even om zich daarna weer te laten zien. Het was echt wonderbaarlijk!

Eh, ik weet nog dat ik dacht dat ik dat vreemd vond. Kon het gordijn een stukje openstaan misschien? Maar nee, al zou dat zo zijn, achter het gordijn zit nog een luxaflex. Dan krijg je nooit zo’n streep wit licht te zien.

Plots zag ik dat de energie die rondom de witte straal licht zat bijna op was en langzaamaan verdween. Hiermee verdween ook het witte licht en alles was weer normaal in de kamer. Ik weet dat ik heel rustig werd, er viel iets van mij af, zo van….het is goed zo. Dit moest ergens goed voor zijn, dat ik dit mocht zien, het staat ergens voor. Het zorgt ervoor dat alles goed is, hoe dingen zich gaan uitpakken of wat er nog staat te gebeuren, het is oké.

Ik kon daarna niet meer zo goed in slaap komen, ik moest telkens naar de slaapkamerdeur blijven kijken. Maar het witte licht kwam niet meer terug.

Vanmorgen ben ik maar even op internet gaan neuzen wat de cijfers 444 kunnen betekenen. Ik kwam uit op de pagina van de uitleg drievoudige dubbele getallen van Doreen Virtue.

444: Duizenden Engelen omringen je op dit moment. Ze houden van je en steunen je. Je hebt een heel sterke en heldere verbinding met het engelenrijk, en je bent zelf een engel op aarde, je hebt niets te vrezen, alles is goed.

Is het niet geweldig!?

De vraag is nog wel: stond ik in verbinding met een andere energie, of stond ik in verbinding met mijzelf? Ik ben er nog niet uit!

(©) Angela van der Ploeg
22 maart 2016