Inkijk energetische huisreiniging

inkijk-huisreinigingWanneer uw huis niet lekker meer aanvoelt, uw kinderen wellicht dingen zien of voelen, uzelf heel onrustig bent de laatste tijd en u het idee hebt dat u bekeken wordt, dan kan een energetische huisreiniging een hoop “wonderen” doen.
Ik ben in staat om uw huis energetisch te reinigen zodat rust en goede energie weer terugkomt.

Mijn werkwijze is als volgt:
Allereerst wil ik aangeven dat ik graag blanco werk. Dat wil zeggen dat ik van te voren niets wil weten wat invloed zou kunnen hebben op mijn werk. Wanneer ik voorkennis zou hebben, is wat mij betreft mijn werk niet zuiver meer.

Wanneer ik de woning onderzoek, schrijf ik alles op wat ik hoor, voel, ruik, zie en wat ik weet. Daarna neem ik deze gegevens in het kort door met de bewoner.
Dit doe ik omdat er wellicht een herkenning is in de beschrijvingen die ik heb opgeschreven. In vele gevallen is het vaak een bekende van de familie.
Daarna ga ik de gehele woning energetisch reinigen met witte salie. Daarbij “spreek” ik de aanwezige entiteiten (energie) aan en schrijf hun boodschappen op die zij misschien doorgeven.

De dagen daarna maak ik het hele verslag (met daarin ook alles wat we in het kort besproken hebben) en wat ik gedaan heb om de energie weer “normaal” te laten voelen.

Omdat u misschien nog niet precies weet wat u te wachten staat, hieronder een aantal ervaringen die ik heb gehad bij het energetisch reinigen van woningen. Zoals u zult lezen komt er veel meer bij kijken dan menigeen denkt.

Ervaring 1:
Amsterdam.
Een kleine quote uit het verslag van de energetische huisreiniging die ik afgelopen zaterdag mocht doen in Amsterdam.

“Na de uitleg hoe ik te werk ga, begin ik als eerste in het halletje. In de hal wordt het al snel duidelijk dat er iemand in het appartement aanwezig is. Na het invoelen “zie” ik een manspersoon. Hij lijkt mij vrij chaotisch, depressief en zijn leeftijd is eind 30, of half in de 40. Het eerste wat ik denk is, is
het familie? Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug, is echt op een zijpad geraakt en daar niet meer uitgekomen. Het niet vrij zijn, dat komt ook terug. Ik voel het bedrukte wat de man heeft, het niet kunnen of willen van dingen die hij wel graag had gewild. Het is een triest gevoel.”

“Alle emoties die ik gevoeld heb in het appartement, het wordt mij heel duidelijk. Het zijn emoties van zowel de eerdere bewoners, maar ook de emoties van de oom als van de eigen emoties van de bewoonster. Het is een mix van emoties door elkaar heen en nu, in het gesprek aan de eettafel, valt alles op zijn plek.”


Ervaring 2:
Almere.
Op vrijdag 4 januari 2013 had ik een afspraak om het huis te komen bevoelen en energetisch te reinigen. Wanneer ik aankom in de straat voelt het voor mij al gewoon goed.
Bij binnenkomst word ik opgewacht door de bewoner die een geweldige energie om zich heen heeft hangen. Daardoor is zijn uitstraling een geweldig iets.
Op de bank zit zijn vrouw waarvan ik gelijk het gevoel krijg dat ze er toch meer afstand van neemt en misschien een beetje sceptisch is. Hoewel later in ons gesprek blijkt dat sceptisch niet helemaal het goede woord is. In de hoek van de kamer aan de kant van het raam en tv, zie ik een klein vrouwtje staan.
Na mijn uitleg hoe ik te werk ga en wat ik ga doen, laat de bewoner mij het huis zien en daarna mag ik mijn werk gaan doen.
Ik begin dus altijd bovenin het huis en loop zo alle vertrekken af.

Als ik op de zolder middenin de kamer op de grond ga zitten word ik overmand door emoties, veel emoties en ga ik bijna huilen. Ik voel zoveel verdriet hier, intens verdriet. Er zijn heel veel entiteiten aanwezig die mij min of meer plagen. Het lijkt een beetje op pesterij, zo van nana na nana, en ze wijzen en raken mij aan. Je kan het vergelijk en met een kind die in een kring staat en waarvan de anderen die om haar/hem staan, dat die aan het pesten zijn.
Ik krijg hartkloppingen en word er aardig moe van.
Er staat ook een vrouw in de hoek bij het bureau; ze is klein van stuk, is blank maar niet helemaal blank, heeft donkerblond haar en een jurk aan, met daaroverheen een vest (wollen doek). Ze is heel moe en ziet er ook moe uit. Ze is, om het zo te zeggen, gewoon op.

Zo loop ik dus het de hele woning door en in elke kamer waren wel entiteiten aanwezig. Na dit alles heb ik de woning gereinigd met witte salie, heb ik de entiteiten aangesproken. De bewoner en ik hebben achteraf nog een leuk gesprek gehad met elkaar.

Het volgende heb ik uitgelegd in het gesprek na de huisreiniging:
Entiteiten laten zich nog weleens op een andere leeftijd zien dan dat ze in werkelijkheid zijn overleden. Dit heeft er meer mee te maken dat zij zich op die bepaalde leeftijd zich dan het prettigst hebben gevoeld. Of als men een ziektebed achter de rug heeft gehad, dan willen zij zich ook jonger laten zien, dus op een leeftijd dat ze nog niet ziek waren.


Ervaring 3:
Zeewolde.
Wanneer ik iets over één uur aanbel bij de bewoner van het huis, doet er een mooie sterke vrouw de deur open. Sterk in die zin dat ze weet wat haar te doen staat, hoe ze in het leven staat en wat ze er van wil maken.
Ook ervaar ik gelijk een buitenlands sfeer om haar heen; ik voel een buitenlandse (donkere) man bij haar en voel dat ook zijzelf een verbinding met het buitenland heeft. Afrika en Zuid Amerika wordt er doorgegeven verteld mijn Gids.

Ze vraagt mij of ik om 12.25 uur weg gereden ben van huis, want op dat tijdstip kreeg ze een soort van rust over haar heen, zo van…..nu vertrekt ze en het is goed zo. Het laat-haar-maar-komen gevoel!
Ik vertel dat ik op dat tijdstip bij de benzinepomp stond, klaar met tanken en dat ik mijn navigatie aanzette om haar adres te selecteren.

Het wordt al gauw duidelijk dat ze een moeilijk en zware periode achter de rug heeft, daarom ook is verhuist naar een totale andere gemeente en dus nog niet helemaal gesetteld is. Ook is duidelijk dat ze haar eigen intuïtie kwijt is, haar eigen gevoel die toch oh zo belangrijk is in het leven. Nu weet ik uit ervaring dat heel veel mensen hun eigen weg kwijt zijn, alles wordt gedaan met het verstand en het gevoel wordt weggeschoven of is al helemaal niet meer aanwezig. Ons eigen Ik, ons zelf is ergens onderweg kwijtgeraakt en nooit meer terug gevonden. Daar is natuurlijk wel weer wat aan te doen. Als ik de bewoner vertel over Mindfulness Yoga dan hoor ik dat er bij haar om de hoek een Yoga centrum is. Hoe mooi is dat!

Ook deze woning doorloop ik helemaal en reinig deze met witte salie.

Mijn gevoel toen ik van huis wegging wordt sterker; het gevoel was dat ik mijn fototoestel mee moest nemen, want het werd mij duidelijk dat ik niet alleen het huis mocht doen maar dat een reading van de vrouw zelf ook een must is. Ik heb haar dus een reading aangeboden en heb 2 foto’s van haar gemaakt. Wanneer ik binnenkort de tijd heb, zal ik een reading doen van haar en daar zal best een hoop uitkomen waar ze wat mee kan doen.
De wierook die ik heb mee genomen en die ze kan gebruiken na een aantal uur na reinigen van het huis met witte salie, neemt ze graag in ontvangst. Het is haar lievelings-wierook, begrijp ik. Hoe kan het ook anders!


Ervaring 4:
Alkmaar.
Nadat we dus gepraat hebben over bepaalde zaken, ben ik met de bewoonster door het huis gelopen. Omdat ik bij binnenkomst al die hele fijne energie voelde, verwachte ik al niet dat ik wat meer tegen zou komen, dan die man in de woonkamer. Maar aangekomen op de kamer van de kleine jongen, voelde ik daar een giga mooie energie en zie gelijk een jongetje van ca. 3 jaar in de hoek van de kamer. Hij kijkt mij aan en ik weet dat het goed is.
In de overige kamers van het huis, is niets te voelen, te zien of te horen. Weer terug in de woonkamer zie ik de man weer staan. Op het eerste “gezicht” zie ik een lange man met grijs haar wat eerder zwart is geweest. Hij heeft donkere kleding aan.

In de voorkamer vertel ik over het jongetje op de kamer van hun zoontje. De bewoonster vertelde mij dat er al eerder iemand tegen haar gezegd heeft dat er een jongetje bij haar is. Frappant!
Ik vertel ook dat ik in gesprek wil met de man in de woonkamer, in de hoop wat meer over hem te weten te komen. Omdat ik dacht aan familie, aan een Opa van de man van de bewoonster.
Ik neem plaats in de woonkamer en de man begint eigenlijk gelijk met mij te communiceren, als hij in de gaten heeft dat ik voor hem daar ben.
Ik zie hem staan, hij heeft een lang gezicht, donkere kleding aan, een (hoge) hoed en een wandelstok. Die heeft hij nodig omdat hij niet zo heel stevig op zijn benen staat. Hij komt over als een iets wat strenge man, maar dat is hij helemaal niet.
“Ze moet hier zijn!” zegt hij. “Ik ben haar kwijtgeraakt, weet jij waar ze is?” Ik merk dat het om zijn vrouw gaat die hij dus kwijt is, nadat hij is overleden. Hij is compleet in de war, is meer verdrietig dan boos, maar ook angstig.
Het blijkt dat de man geen familie is van de man van de bewoonster. Bij navraag heeft er in het huis, wat gebouwd is in 1896, een ouder echtpaar gewoond, waarvan de vrouw nog alleen in het huis heeft gewoond na overlijden van haar man. Dit verklaart een hele hoop!

Daarna vraag ik om een foto te maken van de kamer van hun zoontje, omdat ik toch ook van de jongen meer wil weten. Als ik ga zitten op het matras wat bij het wiegje op de grond ligt, komt het jongetje gelijk naar mij toe.
Het jongetje heeft donkerblonde krullen, is zo rond de 3 jaar oud. Ik vertelde jullie dat de leeftijd zo tussen de 2 en 5 jaar kan zitten, maar ik ben er toch van overtuigd dat hij echt zo rond de 3 jaar is.
Zijn woorden tegen mij zijn:
“Ik zorg dat er hem niets overkomt. Ik waak over hem.” Op de vraag wat hij van de kleine jongen is, een broertje of een neefje, weet hij het antwoord niet. Nu weten kinderen van die leeftijd over het algemeen nog niet hoe de relatie in de familie eruit ziet, wat nu een tante, oom of neefje is, dus ik kan best begrijpen dat hij dit niet weet te vertellen.
Verder zegt hij: “Ik hoor bij hem, ik pas op hem. En nu moet ik weer gaan!”
Ik zeg “Nee, we zijn er nog niet, ik wil nog veel meer weten van je!” Hij loop vervolgens op zijn tenen naar het wiegje, ondanks dat het verder een heel druk kindje is. “Ik mocht niet geboren worden.” zegt hij nog. En weg is hij.

Uit ervaring weet ik dat mensen dan nog graag veel meer willen weten, van welke tak van de familie, of van wie is hij, welke relatie hebben ze met zo’n entiteit. Mijn antwoord hierop is dat het al waardevol is om te weten dat er over iemand wordt gewaakt en dat er een entiteit/Gids aanwezig is om de boel in de gaten te houden. De naam of wie het is, is dan eigenlijk niet relevant meer.


Tot zover een korte blik in mijn werk als medium i.c.m. het energetisch huisreiniging. Mocht u zich afvragen in welk gebied ik werk, ik kom door heel Nederland. Heeft u interesse in een huisreiniging, dan kunt u deze hier aanvragen: Mijn diensten