Kunstje…

kunstjeNee, het is geen kunstje en nee, het is niet altijd gelijk raak.
Waar ik het over heb? Over het contact maken met overleden dierbare.

Ik merk dat er nog weleens verwarring ontstaat onder sommige. Men denkt dat wanneer een medium de naam roept van een overleden dierbare, deze gelijk van zich laat horen. Niets is minder waar.

Op mijn website staat daarom het volgende beschreven:
“Hou er rekening mee dat er tussen de aanvraag en datum overlijden minstens 5 maanden tijd moet zitten, anders is het voor mij en mijn Gids haast niet mogelijk contact te maken.”

Overigens geldt dit voor zowel mens als dier.
Uiteraard krijg ik de vraag waarom dit zo is. De uitleg hiervan is dat wanneer mensen overlijden, zij hun eigen overlijden eerst gaan verwerken. Dit kan bij de een langer duren dan bij de ander.
In deze periode bouwen zij energie op die er voor kan zorgen dat zij sterker worden en contact kunnen leggen met een medium.
Bij dieren is het krijgen van energie de hoofdzaak waarom het zo lang kan duren.

Het kan zijn dat wanneer er genoeg tijd tussen overlijden en reading zit, ik toch geen contact krijg. Dit kan verschillende redenen hebben. Een overleden dierbare heeft er totaal geen zin in, vind het onzin, vind het eng, noem maar op. Bij dieren kan het zijn dat het dier het niet begrijpt.
Meestal leg ik de reading weg en probeer het de volgende dag nogmaals.
Het is dus echt geen 100% garantie, maar wij als mediums doen natuurlijk altijd ons uiterste best om informatie te verkrijgen.

Ook wordt er vaak gedacht dat een medium alles weet, maar dat is echt een misvatting. Een medium kan alleen maar doorgeven wat hij of zij door krijgt. Een medium is een doorgeefluikje, of hoe je het ook noemen wilt.

Ieder medium heeft zijn eigen gaven. Zo zijn er mediums die prima werken terwijl ze alleen helderhorend of alleen helderziend zijn. Maar je snapt wel dat wanneer een medium meerder gaven heeft ook een grotere taak heeft. Tenslotte is een medium voor Gidsen een gemakkelijk doorgeefluik.

Wil je lezen hoe de werkwijze van een medium nu eigenlijk is? Lees dan mijn pagina’s https://blog.angelavanderploeg.nl/hoe-werkt-een-medium/

(©) Angela van der Ploeg
23 augustus 2016

Reacties zijn gesloten.