Verslag les 3 en 4

In stap 3 worden jouw obstakels individueel met de sjamaan besproken en met technieken die uit oude sjamanenculturen zijn overgeleverd zo goed mogelijk verwijderd. Dit is voor iedere deelnemer een privé-sessie. Na verwijdering worden in deze privé-sessie een soul-retrieval met sjamanendrum en een illuminatie uitgevoerd.

In stap 4, die weer met de groep plaatsvindt, wordt geleerd hoe het doel nu nog zuiverder kan worden gedefinieerd en hoe je daaruit zelf je ideale toekomstbeeld kunt maken. Met embodyment leer je te leven als een nieuw persoon op weg naar je hoogste doel. Je krijgt huiswerkopdrachten mee die je op de nieuw ingeslagen weg moeten houden, en die na vier weken moeten worden ingeleverd. Je ingeleverde stukken en bijhorende ervaringen uit de afgelopen weken worden privé met je worden doorgesproken en je krijgt daarbij adviezen.

In de laatste Sjamanencursus kreeg ik een mooie boodschap door van mijn spirituele voorouders. Treed naar buiten, vertel wat je hebt meegemaakt en hoe je dit hebt kunnen verwerken of niet (en hoe je er dan mee omgaat), ga op pad.

Dat is eng! En waar kan dat, hoe moet dat en wil ik dat wel? Toch maar eens oen nachtje of 3 over nadenken!

Maar ik kreeg hierna wel een leuk idee. Is er behoefte om een workshop Fotoreading (voor mensen) te organiseren? Gewoon hier bij mij thuis, gezellig rond de eettafel, lekker op je gemak. Vertel het mij zodat ik kan kijken hoe dit te realiseren. Hm…..

Er is verder niets vastgelegd door mijzelf wat betreft les 3 en 4. Ik weet dat er foto’s zijn gemaakt van en door een aantal deelnemers, maar die ben ik kwijt geraakt. Je kent dat wel, nieuwe simkaart of telefoon. Of per ongeluk weggegooid. Het zij zo, en ja, het is jammer, maar helaas. Het was een mooie ervaring en ik denk er nog vaak aan terug. Ik heb een Sjamanendrum waar ik sinds wij hier in Franeker wonen, niet op heb gespeeld. Dat wordt dus tijd.

Ik kan wel vertellen nog dat ik inderdaad een workshop heb gegeven voor mensen die het interessant vonden om fotoreading te leren. Maar het vervelende hiervan vond ik dat mensen niet echt mijn ding zijn. Ik ben geen mensen-mens, dat wist ik al wel. Maar dat het mij zo tegen ging staan, had ik niet verwacht. Later (in 2022) heb ik (overleden) mensen fotoreading afgestoten. Ik doe dus alleen nog maar dieren. Daar voel ik mij nog altijd het prettigst bij. En dat blijf ik gewoon doen!!

Misschien leuk om te vertellen is dat ik op mijn dierentolk Facebook pagina nog wel Orakelkaarten leg. Dus mocht je een keer mee willen doen, dat kan. Hou daarom mijn FB pagina in de gaten!!

Wil je al wat sneller antwoord op je vragen, kijk dan hier Orakelkaarten.

Of hier Spirituele wenskaarten.

Bedankt voor het lezen van mijn persoonlijke ervaring met de Sjamanencursus. Het was boeiend en interessant.

Liefs Angela, Franeker 5 januari 2024