Voor alle twijfelaars – coronaprik

Voor alle twijfelaars: Het is nu Europees definitief, zie het nieuws (21-12-2021). Je groene vinkje verloopt als je niet regelmatig je prik haalt. Is dat wat je wilt? Want echt waar, deze coronacrisis wordt gebruikt om de digitale identiteit erdoor te drukken. Dat is geen complottheorie. Het staat op de site van het World Economic Forum https://lnkd.in/dvhY9Rxt. Klinkt vooruitstrevend en handig, maar heeft enorme impact op onze bewegingsvrijheid. Denk zelf na, informeer je ook via alternatieve kanalen.

Weet je wat bijvoorbeeld heel gek is? Dat wij op het NOS nieuws niets zien over dat ze in Australie mensen opsluiten in coronakampen. Dat er over de hele wereld demonstraties zijn tegen de coronapas met tienduizenden mensen, maar dat die ook niet in het nieuws komen. Dat ook onze politici bij het World Economic Forum meedoen aan ‘The Great Reset’ (ook geen complottheorie, de brieven zijn via de WOB tevoorschijn gekomen https://lnkd.in/gPiD8M-V). Van dit alles kun je heel makkelijk links vinden hier op LinkedIn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel meer mensen twijfelen waarom die prik er nu weer in moet, maar de druk vanuit de overheid en media is groot. Groepsdruk is een heel sterk middel. Maar tot welke groep wil jij horen? De groep die nu opstaat en ‘NEE’ zegt tegen QR-code en de vrijheid voor iedereen terugwint? Of de groep die voor z’n uitjes (restaurant, theater, vakantie) elke keer in de rij staat voor een nieuwe prik omdat je dan een groen vinkje krijgt en dus ook voortaan andere mensen uitsluit?

Wat vind jij normaal? Wat vond jij in 2019 normaal? De huidige crisis krijgen wij ook op een andere manier wel onder controle. Vaccins zijn niet de enige uitweg. Er zijn veel medici en andere ondernemende mensen die goede ideeën hebben.

Nogmaals, de angst voor dit virus wordt gebruikt voor een ander doel: de digitale identiteit invoeren. Informeer je en kies bewust!

PS: een optie is natuurlijk ook wel de prik halen omdat je denkt dat die goed voor je is, maar NIET meedoen aan de QR-code, zo zijn er ook velen.

Copyright Birgit Douma.