Wie ik ben

DE WET VAN DE SCHOONHEID. Schoonheid, balans, vrede.

Durf van jezelf te houden, naar jezelf te kijken en je zgn. onvolmaaktheden te aanvaarden en om te zetten in een schoonheidskenmerk. Kijk elke dag 6 minuten voor de spiegel naar je naakte lichaam en houd ervan. Leer ook complimenten te ontvangen. Kwaadheid over iets is een keuze. Je bent niet kwaadheid maar je hebt gevoelens van kwaadheid. Elke keuze die je maakt heeft eigen gevolgen.


Mijn naam is Angela van der Ploeg, ik ben o.a. gespecialiseerd in fotoreading (overleden) dier, (overlden) mens, healing dieren en Energetische Huisreiniging. U kunt ook een Orakelkaart online aanvragen.

Mijn hoofd zit vaak vol met overdenkingen, gedichten en andere spinsels. Ik schrijf ze sinds 2015 op, anders gaan ze verloren.
Verder schrijf ik veel over de spirituele ervaringen die ik heb mee mogen maken; dat zijn vaak cadeautjes en/of lessen, vragen en antwoorden.

Boven in het menu kunt u kiezen wat u wilt lezen: mijn eigen gedichten, mijn familie stories, mijn overdenkingen of mijn spirituele ervaringen. De meeste foto’s die bij de schrijfsels staan, zijn van eigen hand.

Wat betreft mijn spirituele praktijk: op de pagina Reviews is te lezen hoe mijn cliënten de consulten/diensten hebben ervaren. Op deze manier krijgt u inzicht in mijn vakgebied en werkwijze.

Mocht u nog vragen hebben over bepaalde onderwerpen, u kunt mij bereiken door het contactformulier in te vullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht terug.

Met een warme groet van Angela.